Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارنامه علمی پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۰ دانشگاه‌های علوم پزشکی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد.

به گزارش ایسنا، بر این اساس ثبت‌نام هر دانشگاه طی یکی از روزهای مشخص شده، یعنی از روز شنبه ١٠ تا روز ١٧ مهرماه بر اساس اعلام هر یک از دانشگاه‌های پذیرنده از طریق سایت همان دانشگاه، صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین کلیه پذیرفته شدگان فوق جهت اطلاع از زمان، مکان، مدارک مورد نیاز و نحوه ثبت نام به سامانه دانشگاه پذیرفته شده مراجعه کنند. بر اساس آئین نامـه آموزشی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوب شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی هر گونه انتقال، تغییر رشته و یا جابجایی محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسـته ممنـوع است. بنابراین با توجه به اینکه محل پذیرش را خود فرد و با آگاهی کامل تعیین کرده، لذا هیچ گونه تغییـر در محل پذیرش انجام نخواهد گرفت.

وزارت بهداشت تاکید کرده مدارک ثبت نام مورد نیاز باید به دانشگاه محل پذیرش ارائه شود و این مدارک توسط دانشگاه، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. درصورت محرز شدن عدم رعایت ضوابط و مقررات توسط داوطلب، همچنین واجد شرایط نبودن فـرد جهت شرکت و پذیرش در آزمون و رشته مربوطه، مغایرت و عدم صحت مدارک، مغایرت اطلاعات اعـلام شـده از ادامه تحصیل فرد ممانعت به عمل آمده و ضمن لغو قبولی فرد طبق مصوبات هیئت بدوی رسیدگی به تخلفـات در آزمون‌ها با داوطلب برخورد خواهد شد.

عدم مراجعه و ثبت‌نام هر یک از پذیرفته شدگان طی تاریخ‌های مقرر در دانشگاه، به منزله انصراف بوده و هیچ‌گونه اعتراضی در این مورد پذیرفته نخواهد شد.

پذیرفته شدگانی که پس از ثبت نام در دانشگاه، انصراف دهند یا جهت ثبت نام مراجعه نکنند، حق شرکت در آزمون ورودی سال بعد وزارت بهداشت برای این مقطع را ندارند.

داوطلبانی که علاوه بر آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آزمون کارشناسی ارشد وزارت علوم یـا سـایر مراکـز نیـز پذیرفته شده‌اند، ملزم به ثبت‌نام در یکی از دو محل هستند و در صورت محرز شدن ثبت‌نام در هر دو محل، قبـولی آنها در رشته‌های مربوط به وزارت بهداشت در هر مرحله از تحصیل کان لم یکن تلقی می‌شود.

یکی از شرایط پذیرش در سهمیه‌های رزمندگان و ایثارگران و استعدادهای درخشان با آزمون کسب حدنصـاب لازم است، لذا داوطلبان این سهمیه‌ها که حد نصـاب لازم را کسـب نکرده‌اند، حـائز شرایط پـذیرش در ایـن سهمیه نبوده‌اند. به‌عبارتی داوطلب در مرحله نخست در چند برابر ظرفیت پـذیرش دارای حـد نصاب بـوده و مجـاز بـه انتخاب رشته محل شده است، ولی در این مرحله (به انـدازه ظرفیـت پـذیرش) حـائز حدنصـاب لازم نشده است.

همچنـین ممکن است تعدادی از متقاضیان این سهمیه‌ها علی رغم کسب حدنصاب جزء پذیرفته شدگان نباشند کـه دلیل آن تکمیل شدن ظرفیت پذیرش با نفرات حائز نمرات بالاتر این سهمیه است.

افرادی که مجاز به انتخاب محل شده و انتخاب محل خود را انجام داده‌اند، مجـددا اسامی محل‌هایی که انتخاب کرده‌اند دریافت می‌کنند تا جایگاه داوطلب را در هر یک دانشگاه‌های انتخابیش در مقایسه با سایر افرادی که این دانشگاه را انتخاب کرده‌اند، نشان دهد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، هرگونه تکمیل ظرفیت پس از اعلام نتایج نهایی، منوط به طی مراحل مربوطه و موافقت شورای سـنجش و پـذیرش است. بنابراین نیمه دوم آبان ماه در رابطه با اجرا یا عدم اجرای تکمیل ظرفیت از سامانه اینترنتی مرکز سـنجش، اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آزمون ارشد علوم پزشکی کارشناسی ارشد پذیرفته شدگان وزارت بهداشت علوم پزشکی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۰۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر

سعید موسی‌نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۲ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران خودکشی کرد و به زندگی خود پایان داد.

عصرایران به نقل از خبر نامه امیر کبیر در خبری نوشت: پیکر این دانشجو شامگاه ۱۳ اردیبهشت در اتاقش در کوی دانشگاه تهران پیدا شده است. روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در پیامی با تایید مرگ سعید موسی‌نژاد، درگذشت او را به خانواده و هم‌کلاسی‌هایش تسلیت گفته است.

سعید موسی‌نژاد، اهل اردبیل بود و ساعاتی پیش از اقدام به خودکشی در پستی در اینستاگرامش سخنان آخر خود را منتشر کرده بود. در هفته‌های گذشته خبر خودکشی و مرگ دست‌کم دو پزشک در شهرهای تهران و جاسک نیز منتشر شد.

رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران در آبان ماه سال گذشته از خودکشی منجر به مرگ ۱۶ دستیار پزشکی (رزیدنت) طی یک سال خبر داده بود.

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • کلید اولیه آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال