Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثبت‌نام در فراخوان استعداد درخشان ارشد وزارت بهداشت بدون آزمون و استعداد درخشان با آزمون در دو مرحله انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ثبت‌نام متقاضیان استفاده از آیین‌نامه استعداد درخشان برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۰ در دو مرحله انجام می‌شود که در صورت عدم ثبت‌نام در مرحله دوم امکان شرکت در سهمیه استعداد درخشان وجود نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داوطلبانی که دارای رتبه یک در مقطع لیسانس بوده و یا جزو استعداد درخشان هستند می‌توانند در فراخوان ثبت‌نام بدون کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۰ ثبت‌نام کنند. شرکت در فراخوان استعداد درخشان کارشناسی ارشد وزارت بهداشت به دو صورت استعداد درخشان بدون آزمون و استعداد درخشان با آزمون  در دو مرحله انجام میشود.


زمان ثبت نام کارشناسی ارشد بدون کنکور وزارت بهداشت ۱۴۰۰

ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون وزارت بهداشت در دو مرحله انجام می‌شود. مرحله اول همزمان با شرکت سایر داوطلبین در ثبت‌نام کنکور کارشناسی ارشد علوم پزشکی است که در آخرین بازه تمدید شده از ۲۳ تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ انجام شد.

مرحله دوم ثبت‌نام بدون کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت در بازه زمانی ۹ تا ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۰ انجام می‌شود. متقاضیان با آزمون پس از ثبت‌نام اولیه کنکور ارشد بهداشت ۱۴۰۰، در صورتی که واجد شرایط استعداد درخشان هستند باید در تاریخ ۹ تا ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۰ به سامانه وزارت بهداشت مراجعه کرده و کد رهگیری خود را ثبت و گزینه " الف " را انتخاب کنند.

متقاضیان بدون آزمون ارشد پزشکی که موفق به ثبت‌نام نشده‌اند نیز باید طی زمان ذکر شده ابتدا ثبت‌نام اولیه را انجام داده و گزینه " ب " را انتخاب کنند. در این صورت کد رهگیری را دریافت کرده و در همان زمان از طریق گزینه الف با وارد کردن کد رهگیری ثبت‌نام را نهایی کنند. با توجه به اینکه امکان ویرایش برای گزینه " ب " وجود ندارد داوطلبان در هنگام ثبت‌نام باید دقت لازم را داشته باشند.

پس از ثبت‌نام در این دو مرحله داوطلبان استعداد درخشان (با آزمون و بدون آزمون) از ۵ تا ۹ تیر ماه ۱۴۰۰ مهلت دارند برای تکمیل مراحل و معرفی به عنوان استعداد درخشان به محل دانشگاه مقطع قبلی خود (لیسانس) مراجعه کنند. همچنین در این بازه زمانی داوطلبان استعداد درخشان بدون آزمون باید نسبت به انتخاب رشته خود نیز اقدام کنند.

مھلت ارسال اسامی واجدین شرایط استفاده از آیین‌نامه استعداد درخشان (با آزمون و بدون آزمون) توسط دانشگاه محل تحصیل به مرکز سنجش آموزش پزشکی از ۹ تیر ماه آغاز می‌شود و تا ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۰ ادامه دارد.

لازم به ذکر است؛ در صورت مردودی در سهمیه استعداد درخشان بدون آزمون ارشد پزشکی ۱۴۰۰، امکان استفاده مجدد این سهمیه در سال بعد به صورت استعداد درخشان با آزمون برای داوطلب وجود خواهد داشت. اما در صورت مردودی در سهمیه استعداد درخشان با آزمون ارشد پزشکی ۱۴۰۰، امکان ثبت نام مجدد داوطلب در سهمیه استعداد درخشان سال بعد وجود نخواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استعداد درخشان مرکز سنجش آموزش پزشکی آزمون ارشد پزشکی ثبت نام دانشگاه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت دو مرحله انجام استعداد درخشان انجام می شود بهداشت ۱۴۰۰ بدون آزمون ماه ۱۴۰۰ ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۷۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در گیلان برگزار شد

حجت الاسلام محمد پورشعبانعلی رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نوزدهمین دوره آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم با حضور ۱۵۶ نفر از حافظان قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در استان گیلان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این دوره با حضور حفاظ سراسر گیلان در دانشکده علوم پایه گیلان برگزار شد، افزود: در این دوره آزمون ۹۸ نفر خواهر و ۵۸ نفر برادر در رشته‌های ۱۰و۲۰ و ۳۰ جز شرکت کردند که در صورت کسب حد نصاب نمره به مرحله دوم (مرحله آزمون شفاهی) راه یافته و موفق به دریافت مدرک تخصصی درجه ۱ الی ۵ خواهند شد.

وی ادامه داد؛ این مدارک معادل مدرک تحصیلی دیپلم، کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا بوده دریافت کنندگان از امتیازات قانونی این مدرک برخوردار خواهند شد.

این مسئول ارشد قرآنی استان ادامه داد: نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش ثبت نام داشته‌ایم که این استقبال و ثبت نام حافظان قرآن کریم استان قابل توجه می‌باشد.

حجت الاسلام رمضانی با بیان حد نصاب قبولی جهت مرحله اول آزمون حفظ تصریح کرد: حافظان ۱۰ جز ء کسب حداقل ۳۰ امتیاز برای متقاضیان مدرک درجه ۵، حافظان ۲۰ جز کسب حداقل ۶۰ امتیاز برای متقاضیان مدرک درجه ۴، حافظان ۳۰ جز ء: کسب حداقل ۱۰۵ امتیاز برای متقاضیان مدرک درجه ۳، حافظان ۳۰ جز (جهت دریافت مدرک درجه ۲ و ۱) کسب حداقل ۱۲۰ امتیاز است.

کد خبر 6095621

دیگر خبرها

  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • چند نکته نگران کننده درباره وضعیت سردار آزمون
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در گیلان برگزار شد
  • برگزاری آزمون ورود دختران به دوره مامایی در شمال افغانستان